Slapeloze nachten
Twee gezinnen, één vakantiehuis – wie slaapt met wie? Het gezin van Chloe en Philip is toe aan een welverdiende vakantie. Gelukkig mogen ze een week logeren in de vakantievilla van Chloe’s rijke vriend Gerard in Spanje, perfect! Ook Hugh accepteert een aanbod van zijn vriend Gerard om met vrouw en kinderen in diens Spaanse vakantiehuis door te brengen, Perfect! Wanneer de afzonderlijke families na een vermoeiende reis op hun bestemming arriveren, wacht hun een schok. Er is dubbel geboekt! Spoedig bereiken de spanningen in de hitte van de Spaanse zon het kookpunt.
Wat heb ik genoten van dit leuke boek. Fijne vlotte schrijfwijze met de nodige humor. Twee gezinnen met alledaagse personen die op vakantie gaan naar Spanje. Spanje is mooi beschreven, je proeft de Spaanse sfeer en krijgt echt het vakantiegevoel. Beide gezinnen komen aan bij hetzelfde vakantiehuis van een vriend. Blijkbaar is er per ongeluk dubbel geboekt. Dan wordt het boek alleen maar leuker, ondanks dat het ook heel voorspelbaar is, was het een geweldig verhaal. Hoe mooi is het dat mensen door andere inzichten te krijgen, ook andere keuzes gaan maken. Ik vond het aangenaam leesplezier. Deze recensie stond eerder op www.mirandasboekencorner.nl