Dwing me

missp_her_books_read 10 november 2025
De jonge Una met haar kleinere zusje Anna komen in een Russisch weeshuis terecht. Het is afzien tot onmens waardig leven daar. De overste gebruikt en mishandeld de kinderen vanaf een bepaalde leeftijd, om zelf doorverkocht te worden en het haar inkomsten te geven. Zo wordt Una gekocht door Nicholai een leider in Russische Bratava.
Ze komt in een opleidingskamp terecht, om getraind te worden tot het uiterste, een moordmachine, een monster.
Drie jongens en één meisje tussen de 13 en 16 jaar worden klaargestoomd om de huurmoordenaars te worden met een stalen karakter.
Dwing me is een echte dark romance met erg veel triggers, wees hier voor gewaarschuwd.
Het geeft een goed beeld van wie Una was tot wat ze gaat worden om zo verder te gaan in het volgende deel “vermoord me”
LP. Lovell heeft je direct mee me de erg rauwe en donkere schrijfstijl en verhaallijn. Ze neemt je als lezer mee de onderwereld in, heel beeldend en realistisch. Komt onverwacht ook met mooi momentjes en woorden zoals duifje om iets van hoop mee te geven.
Een kort verhaal, dat verlangt naar meer en toch zo bepalend zal zijn voor de reeks.

4,5 ster

@missp_her_books_read