en dan nu
EN DAN, daar sta je dan gedumpt omdat je te basic bent! Wat doet Maggy DAN, zich bewijzen, het avontuur opzoeken en haar ex overtreffen dat ze een power girl is en geen grijze thuis muis type!
Maar niet alles is doordacht en hierdoor geraakt ze in de problemen, ze wordt gered, ja zeker, door de woeste en stoere Sam. Kan het DAN nog erger? Ja, zeker en niets zal basic zijn!! EN DAN wat NU?!!
Als er iets in dit verhaal niet is, is het standaard en saai!! Maggy wordt hier zo heerlijk weggezet met haar acties, uitspraken en gedachten! Hierdoor ga je zo op in haar doel om zich te bewijzen, je staat mee aan de zijlijn te supporter of je denkt oh nee, help!
Sam moet totaal niet onderdoen voor haar, maar die heeft andere dingen te ontdekken of toe te geven!
Ontdekken is het vooral, gans het verhaal door, naar kunnen, grenzen, wensen, jezelf en toekomst.
Amy Daws zet dit verhaal in een vrij hoog tempo neer, toch met de nodige aandacht voor details, romantiek en humor! Ook de setting laat je zweten van aantrekking of inspanningen en bibberen van de kou of is het eerder koudwatervrees? De schrijfster weet zeer goed op gepaste momenten de juiste sfeer en belevingen te accentueren.
Een new adult met toch lekker veel Feelgood en romance! EN WAT NU? Heel happy ben ik nu, na het lezen van dit lekkere ontspannen verhaal !
4 sterren
@missp_her_books_read