Feilloos
Rhett de rodeo master hem zelve durft zich soms als een losgeslagen stier te gedragen! Zijn manager is het beu, dat imago berokkend veel schade ook al wint hij alle prijzen. De oplossing is een oppas die 24h per dag , 7 op 7 bij wijze van het handje zal vasthouden. Hij moet/kan zich hier wel mee vinden, daar het de sponsors zal overtuigen om verder met hem te willen werken. Maar waar hij niet op gerekend had, was de bloedmooie Summer Hamilton, de dochter van zijn manager. Hij die dacht haar even naar zijn hand te zetten komt bedrogen uit! Stieren rijden is simpeler en minder intensief dan een uur onder Summer haar gezag te moeten standhouden!
Zalig deze cowboy romance met veel temperament, sensualiteit en cowboy vibes!
Het farmer leven versus het stadsleven, het sexy bad boy & good beauty girl, maar ook het vechten voor erkenning. Dat laatste is voor beide van toepassing, het laat hun issues zien, de keuzes die ze daarom maken en het zoeken naar geluk & liefde.
Elsie Silver weet de juiste sfeer en klemtonen te leggen in deze steamy cowboy romance. Het is genieten om al hun avonturen en passies die je als lezer heerlijk tot je neemt. Een vinnig geschreven verhaal in een hedendaagse schrijfstijl met vlotte interacties van/met de twee hoofdpersonages op de juiste momenten! Er gebeurt altijd wel iets dat je prikkelt en zin geeft om verder te lezen.
Ik ben fan en zit in het zadel voor nog meer te temmen cowboy’s!
4 sterren
@missp_her_books_read
Zalig deze cowboy romance met veel temperament, sensualiteit en cowboy vibes!
Ik ben fan en zit in het zadel voor nog meer te temmen cowboy’s!
4 sterren
@missp_her_books_read