misser onder de mistletoe
Gigi komt eerder thuis dan gepland en doet daar een ontdekking die haar leven en toekomst uit elkaar doet spatten. Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Selia, maar plots is ook Jesse de jongere broer in the picture.
Overal duikt hij op en geraakt hier zelf wat van slag door. Ze moeten zelf tijdens de ski vakantie in eenzelfde bed slapen, help!
Hoe gaan deze twee hier mee om en zal het de vriendschap doen veranderen?
Ik had eerder dit verhaal al gelezen als novelle, maar Lilly Frank heeft deze verder uitgewerkt en dit ten goede. De diepgang zit er nu echt in en de hoe’s en waarom’s krijgen nu een juiste invulling en verklaring.
Het verhaal benadrukt vooral een liefde die er steeds was, die deed vluchten, voor het veilige koos en vriendschap voorop stelde.
Het gaat in een snel tempo, maar het paste, het zorgde juist voor die intense spanning en gevoelens tussen de twee hoofdpersonages.
Lily Frank schrijft altijd met een mooie benadering in woorden, humor en sfeer. Details maken het geloofwaardig, kerst is aanwezig en vooral het stukje rond de secret santa maakt je nieuwsgierig wie wat voor wie heeft gekocht.
Een perfect kerstverhaal waar de maretak en de santa voor de nodige romantische momenten zorgde.
4 sterren
@missp_her_books_read