Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

raak me

Heath is geïrriteerd, zijn interview afspraak is niet komen opdagen zoals afgesproken. Hij laat zich niet wegzetten, daar is hij te trots en te koppig voor en zal het interview krijgen , hij zoekt haar op bij haar thuis!
Maar dan! Hij komt aan en ziet een waternimf in haar pure naaktheid uit het meer komen! Betoverend is hij, gefascineerd en dan moet het interview nog beginnen met Destiny!
Wie zal wie verbazen met antwoorden en daden?
Het laatste deel in “The Art of Pleasure “
heeft me geraakt op een onverwacht pure manier. Raak me als titel was zo treffend. Dit steamy romance verhaal heeft zo een mooie onderliggende en emotionele laag die je raakt en je in de greep heeft.
De twee personages hebben hun issues, een verleden waarvoor ze enorme muur rond zich hebben gebouwd. Deze muren worden steen per steen weggehaald, met liefde, respect en zonder schaamte en compassie. Elke steen laat zien dat er een verbondenheid, begrip en passie is met elkaar.
Tracy Wolff laat hier echt het beste van zichzelf zien hoe ze een steamy romance weet te bespelen en besprenkelen met de juiste lading van puurheid tussen twee individuen.
Want dat is een relatie met elkaar, het moet op alle vlakken in balans zijn om te kunnen groeien en te schitteren.
En dat was dit verhaal voor mij echt, in balans!

4,5 ster

@missp_her_books_read

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?