Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

vakantie vibes

Milva Arleen - Glamping
3 sterren

Om Lizzie te verrassen hebben Noor en Yara een glamping geboekt, maar laat Lizzie nou niet van kamperen houden. Haar twee beste vriendinnen verzekeren haar dat het echt een luxe camping is, maar eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming is het net iets anders dan wat in de brochure staat beschreven.
-De vriendinnen van Lizzy verrassen haar met een vakantie, maar er zijn meer verrassingen dan voorzien op hun trip naar & in Italie!
Van luxe verwachtingen tot rampzalige realiteit of van vrijgezel naar status relatie.
Wie zal het zeggen en beleven.
Dit zo geschreven in de taal en leefwereld van jong volwassenen, waardoor je het juiste beeld krijgt.
Wel net te kort en misschien net iets te veel willen insteken om het verhaal tot zijn recht te laten komen. Milva Arleen had me wel mee in haar vakantie vibes en Glamping. Warm zal je het zeker krijgen met deze Steamy romance en dat op alle vlakken.

Joseph Roelands - Sirene
4 sterren

Carel verheugt zich op wekenlang zonnige vrijheid op zijn zeilboot. Dit dreigt in het water te vallen als zijn moeder het onzalige idee heeft opgevat om de buurvrouw aan te bieden een paar dagen met hem mee te varen. Het onvrijwillige tweetal neemt de perfecte revanche op Carels moeder.
-Carel is jong en levendig! Leeft voor vrijheid/blijheid en dat kan hij steeds op zijn zeilboot terugvinden. Zijn moeder dacht er een stokje voor te steken door de buurvrouw mee te laten varen. Maar de buurvrouw is er geen met de keukenshort voorgebonden. Ze is een wereldse vrouw, geestig, leergierig en mooi.
Er zal niet enkel wind in de zeilen komen…
de wind gaat vuur aanwakkeren.
Een mooie steamy romance met de juiste toetsen en vonken die verhaallijn en erotische fragmenten mooi laat samenkomen. Het plaatje klopte en typeert de auteur. Joseph Roelands weet steeds het met een bepaalde finesse neer te zetten dat het leeft en gevoelens los maakt!
Er zal meermaals gezwommen moeten worden voor wat afkoeling.Pippa Storm - Voor mij
4 sterren

Als je na vier jaar gedumpt wordt via een appje, doet dat heel veel met je zelfvertrouwen. Gelukkig heeft Lieve haar beste vriendin, die haar met alle liefde helpt om erbovenop te komen. Gewapend met Tinder, een nieuwe jurk en het voornemen om vooral plezier te hebben, moet het toch goed komen met Lieve deze zomer.
-Als je iets niet ziet aankomen en je bent hierdoor even helemaal van slag, dan is een goede vriendin een godsgeschenk.
Lieve ondervind dit helaas, onverwacht gedumpt, toekomst en plannen ineens weg gevaagd en enorm beginnen te twijfelen aan jezelf. Je maakt een voornemen, even geen mannen enkel “ik”. Maar in de zomer thuiszitten is geen goed idee volgens haar vriendin! Gaan stappen, tinder account aanmaken en gaan!
Mooi is hoe verdriet & vreugde, afzweren & ontmoeten, onverwacht & spontaan toch de zomer van je leven kunnen geven.
Maar ook alles heeft zijn tijd en redenen.
Pippa Storm durft dieper te gaan, niet het steamy gehalte op de voorgrond, maar de persoonlijke ontwikkeling in een fase van je liefdesleven.
Ze geeft erg mooi de boodschap mee : de zon schijnt voor iedereen, je moet het alleen willen zien en er van genieten, hoe flauw ze ook maar schijnt!

Corina Dekker - Een tweede kans
3,5 ster

Na vijf lange, zware jaren heeft Suus eindelijk haar leven weer terug en kan ze de moeder zijn die ze voor ogen had. Dat ze destijds een relatie met Bas niet aandurfde, voorkomt niet dat haar hart na een onverwacht weerzien met hem weer sneller gaat kloppen.
-Suus en haar zoon worden mee gevraagd op vakantie. Ze kijkt er enorm naar uit, de eerste vakantie in jaren waar ze echt van kan gaan genieten. Eindelijk heeft ze de juiste medicatie gevonden om haar migraine leefbaar te maken.
Maar er zal nog iets speciaals gebeuren deze vakantie! De buren van hun verblijf zijn geen ongekende en geven haar hoop en hartkloppingen!
Een mooi verhaal van een jongen vrouw en alleenstaande moeder die al veel heeft meegemaakt en moeten missen. Hoe een chronische ziekte een leven kan bepalen. Fijn dat in een Steamy romance dit ook kan en mag. Alleen was de nadruk soms net te veel rond de migraine, waardoor de focus op de rest van het verhaal minderde. Het verhaal heeft zoveel potentieel, je merkte dat de schrijfster er nog zoveel mee wou doen en inbrengen, maar de woordbeperking liet dit helaas niet toe. Dus Corina Dekker, laat je gaan met je woorden en verhaal ideeën en wie weet krijgen Suus en Bas hun eigen boek!

Jaimy Smeets – Solotrip
3,5 ster

Het zit de laatste tijd niet mee voor Lewis.
Niet alleen maakte zijn vriendin het uit, maar zijn pogingen om haar terug te winnen vielen ook in het water. Tevens hebben zijn vrienden afstand genomen na zijn, niet zo doordachte, acties. Het is tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en waar kan je dat nou beter doen dan op een zonnig eiland.
-Lewis boekt impulsief een vakantie, in een hotel dat niet echt bij zijn status hoort blijkt achteraf gezien. Het geeft en wekt de balie medewerkster wel verlangens bij Lewis zijn entree!
Maar is ze niet net te laat om naar hem toe verleiding moves te maken? Of is Lewis nog steeds in liefdesverdriet modus en maakt niemand kans bij hem?
Een steamy verhaal dat verschillende wenken kent, die je ziet aankomen of juist niet. Rond het personage Lewis is alles duidelijk, maar bij de vrouwelijke bleef ik wat met vragen zitten. Komt het omdat het verhaal vanuit de man in geschreven en je dit niet gewend bent en als vrouw zijnde de gedachten gangen van een vrouw eerder wil blootleggen en snappen? Jaimy Smeets is in haar opzet zeker geslaagd om het verhaal intens te beleven en het te plaatsen.
Het was daar in de Canarische eilanden zeer hot!

Lana Lain - Gastvrij
4 sterren

Jade boekt last minute een huisje aan het strand, om even lekker bij te tanken. Als ze daar ontvangen wordt door Matt, die toevallig in dezelfde periode op het resort werkt door personeelstekort, krijgt gastvrijheid ineens een hele andere betekenis.
-Tot rust komen dat willen Matt en Jade beide. De ene pakt zijn koffers hier voor in en de andere wil even minder werken.
Maar beide komen niet tot die rust, ze krijgen het zelf druk! Druk met elkaar te ontwijken, aan te trekken en wie weet zelfs te behagen.
Gastvrij is een klassieke verhaallijn in vakantie romance. Je weet direct welke richting het uit gaat. Maar de aandacht voor romantiek, het spel van verleiden en de mooi uitgewerkte erotische fragmenten maakte het een heel fijn en aangenaam verhaal om te lezen. Het bracht met in vakantie stemming en voelde me terug jong en onbezonnen.
Dus Lana Lain is in haar opzet geslaagd.

@missp_her_books_read
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read

Gesponsord

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.