ver van je bed

-Patricia van Dam
Aan de stok
Ver van je bed #1
4 sterren

Dit verhaal is eentje dat je zo voor je ziet gebeuren!
Lotte een jonge leerkracht moet onverwachts inspringen als begeleider van een schoolreis. Vol goede moed begint ze aan dit avontuur. En dat het een avontuur gaat worden uit een totaal onverwachte hoek, daar mag je gerust van zijn!
Patricia Van Dam weet weer een heerlijk Steamy verhaal te schrijven met haar typische humor benadering en hilarische situaties.
Ze blijft dicht bij een realistische verhaallijn, waardoor de situaties herkenbaar en erg beelden zijn, niets is hier ver van je bed.
Een vlot, sappig verhaal waar de zon spontaan van gaat schijnen!

-Lisanne Stam
Blonde bezienswaardigheden
Ver van je bed #2
4,5 ster

Denzel is terug vriendin loos, het vreet wat aan zijn zelfvertrouwen en hij zoekt alles wat mis ging bij zichzelf. Dus denkt hij het probleem opgelost te krijgen door niet meer voor bruin te gaan maar het blonde type! Waar kan je deze vinden? Zweden!
Ivan zijn broer ziet een tripje wel zitten en plots ongevraagd zit bij met zijn broer op het vliegtuig! Kan degelijk en wat saai in avontuurlijk en hot veranderden?
Dit verhaal is hilarisch!! Schaterlachen doe je echt waar bijna continu, om personages, verhaallijn en situaties waarvan je denk “ help dit wil je niet meemaken”.
Dit is Lisanne Stam met de heerlijke knipoog vibes! Het leest zo vinnig en ontspannen waardoor het eigenlijk te snel uit is! Hier wil je gewoon meer van!

-Kristie Raaijmakers
Van ver gekomen
Ver van mijn bed #3
4 sterren

Mona komt Lucas onverwacht tegen in Sevilla! Waarom hij nu net hier in deze stad, de jongen waar ze altijd een crush op heeft gehad, maar haar nooit zag staan. Ze was geen meeloper, vamp, nee juist het tegenovergestelde. De rare, de stille en de speciale, die werd gepest en zo een behoefte had aan vriendschap en wat liefde.
Kan een andere omgeving en een andere fase in hun leven, voor nieuwe inzichten en avonturen zorgen?
Je gaat met Kristie Raaijmakers op reis, je snuift echt de sfeer op van de stad en zijn cultuur & omgeving. Mona en Lucas zijn twee mooie en bijzondere personages die er staan en die je goed aanvoelt.
Het is de typische verhaal benadering van Kristie Raaijmakers die het steamy gehalte summier laat doorkomen en de diepgang, bewustwording en emoties van verhaallijn en personages de bovenhand geeft.
Een kort verhaal waar toch weer zoveel moois inzit en de kracht heeft van compleet en voldaan.

-Ryanne Veldkamp
Een boom te ver
Ver van je bed #4
4,5 ster

Krijg je weer zo een opdracht van je baas naar je toegeschoven waarvan je denkt is het voor mijn kunde of omdat ik een vrouw ben en dat moet uitspelen?
Mare heeft haar bedenkingen, maar ze gaat er toch weer 100% voor! Haar aankomst ginder in het verre noorden zal op verschillende vlakken verrassend en onverwacht zijn. Dat Ivar erbovenop nog eens erg lekkere en sexy Viking looks heeft maakt het nog complexer!
Wat zal nu eigenlijk het probleem zijn? De bomen, de viking of Mare zelf?
Heerlijk de situaties en beelden die dit verhaal oproepen en weergeven. Ook het onverwachte en de typische humor en verhaal benadering van Ryanne Veldkamp maken dit weer een uniek en sappig verhaal!
Steamy met momenten, diepgang op vele vlakken waar je weer intens door geraakt wordt!
Ryanne Veldkamp weet weer een pareltje neer te schrijven, die me anders laat kijken naar 3 bomen en een nee van Vikingen.

-Kyra Mind
Van ruilen komt huilen
Ver van je bed #5
4,5 ster

Lena dacht dat haar avontuurlijke reis naar Bali rustig zou verlopen! De unieke kans kreeg ze van haar beste vriendin Carly, daar die haar zus trouwt op Bali. Haar vriend ging overstag en ze boekte er nog wat extra dagen aan vast!
Wat niet extra was, was dat ze dingen zal zien en ervaren die niet all inclusieve waren!!
Van ruilen komt huilen, heerlijk hoe dit verhaal loopt! Dat ze voor avontuur koos is duidelijk, alleen was er veel dat niet in het uitbreidings pakket zat!
Echt steamy is het niet, maar wel vol drama, humor en verrassende romantiek!
Kyra Mind op dreef en met haar typische stijl! Ik hou hier van. Dit was van begin tot einde genieten.
Tip denk goed na voor je een reisje boekt met iets van avontuur!

-Nicole Schelling
Aloha, baby!
Ver van je bed #6
4 sterren

Wil je in je huidige relatie een stapje verder gaan, komt je vriend thuis met de mededeling dat het stapje verder wel met iemand anders is! Helemaal ondersteboven is Phoebe hiervan en gelukkig vangt haar beste vriendin haar op. Zelf zo goed, dat ze mee wordt gevraagd om haar te vergezellen naar een huwelijk in Hawai.
Phoebe grijpt deze kans aan en alle andere kansen die op het eiland mogelijk zijn. Of heeft ze nu toch weer een inschattings fout gemaakt door de betovering van die ogen van een surfboy?!
Aloha, baby! Vakantie modus en vibes ten top! Hot, geestig en met het nodige drama gehalte beleef je de avonturen van Phoebe!
Jax geeft de rust, het vertrouwen en de verwarring, heerlijk om te lezen.
Nicole Schelling laat je op vele vlakken peddelen en kopje onder gaan om af te koelen, verder te willen lezen en dit in de perfect uitgewerkt omgeving en sfeer.
Hawai of Amsterdam, deze woorden kunnen overal gefluisterd worden: Aloha, baby!

-Renée Olsthoorn
Bloemen in je haar
Ver van je bed #7
4 sterren

Deze oma wil iedereen wel hebben denk ik! Annabelle heeft geluk met haar zeer ruimdenkende en hippe oma. Haar ouders zijn er niet zo blij mee, die gaan voor degelijk en status.
Als oma op haar praatstoel zit en ze vertelt over haar eerste liefde in San Francisco op het flowerpower festival, is Annabelle nieuwsgierig. Ze gaat zoeken op Facebook en hoopt dat ze in contact komt met de eerste liefde van oma.
Heel leuk zomers verhaal dat vooral laat zien dat liefde van alle tijden, generaties en werelddelen is.
Renée Olsthoorn brengt het met haar feelgood genre toch ook tot een steamy romance. Leuk dit uitstapje en gedurfd als auteur. Het leest heel vinnig en beeldig.
Op het einde net wat te snel, maar wel mooi afgerond.

-Anne May
Bestemming in de diepte
Ver van je bed #8
2,5 ster

Max is blij met haar opdracht op een plekje waar ze toch mooie jeugdherinneringen heeft in Ierland. Dat ze Aaron tegenkomt zet toch weer alles even goed op zijn kop in haar hoofd en hart. Kunnen ze verder na hun laatste ontmoeting die toch iets anders verliep dan de bedoeling was?
Ik heb dit verhaal 2x gelezen, ik snapte niet altijd welke kant het uit ging of wat de insteek was. Ik heb al veel gelezen van Anne May en dit verhaal kon ik ook niet linken met haar andere verhalen en schrijfstijl. Het hing niet samen, de switch van verschillende stijlen & genres en er waren te veel losse eindjes. Het idee en personages waren zeker goed, is het de woordbeperking die het moeilijke maakte om het verhaal te kunnen brengen?
Ik blijf fan hoor van Anne May!! En ga zeker bij een volgend verhaal weer enthousiast lezen!

-Yentl Spijk
Dushi Curaçao
Ver van je bed #9
3 sterren

Even weg van al die prikkels, die haar maar niet kunnen afleiden van het manuscript met een deadline! Anne denkt dat een vakantie ver weg de oplossing is. Maar ook in Curaçao zijn er afleidingen en zo is er eentje dat Vic heet. Belemmert het haar schrijven of is het juist de inspiratie bron die ze nodig heeft?
Vakantie liefde, passie, af toetsen, ontdekken en beleven dat je hier echt krijgt met Dushi Curaçao. Een echt verhaal om in vakantie sfeer te komen. Wel erg voorspelbaar en misschien soms te braaf van wat ik van de schrijfster gewoon ben.
Het is vlot geschreven en lees vinnig weg.
De wijze les die ik hier weer mee kreeg, een koffer kan nooit vol genoeg zijn, je weet nooit hoe je reis evolueert.

-Melissa Blad
Een zee van tijd
Ver van je bed #10
4,5 ster

Te veel is het allemaal wat voor Lia, om het niet te laten escaleren heeft ze een reisje geboekt. Even ertussen uit, even bijkomen, even me time. Ze komt aan in het hotel en wie ziet ze daar?! Ja juist diegene die ze niet wil zien en dan zegt hij nog Lila, alles komt terug naar boven, vaarwel rust!
Of heeft Chris andere plannen waardoor deze vakantie toch nog een toppertje wordt?
Dit is weer een echt Melissa Blad verhaal!
Een verhaallijn met romantiek, mooie personages, steamy fragmenten maar ook weer die onverwachte diepte waar ik zo van hou.
Het laat weer zeer mooi zien dat alles een rede of oorzaak heeft. Dat het vergeven en begrip tonen, weer tot mooie nieuwe dingen kan leiden.
Voor mij had het nog meer gemogen en dat zeg ik elke keer bij de verhalen van Melissa Blad! Dus graag de volgende geen kortverhaal meer Melissa Blad!

@missp_her_books_read

Meer recensies van missp_her_books_read