Verdorven zielen
Ryan is een vrouw die heeft moeten vechten en overleven. Ze is onder de vleugels van Mario de Los Muertos-kartel leider terecht gekomen. Ze heeft zich opgewerkt, ze is manager van een club, ze is een moordmachine maar niemand verwacht dit bij haar. Dat is haar troef en deze speelt ze en past ze frequent toe.
Als er een samenwerking ontstaat tussen het kartel en de Sketelons of Society MC bende, komt ze in contact met de dominante Gunner.
Gunner, sluipschutter, één en al explosie met tattoo’s, dominantie en trouw.
Van minuut één zijn ze voor en van elkaar, meer weten ze niet en is dat voldoende?
Want waar schuilt het gevaar dat bepalend kan zijn voor kartel, club en zichzelf !?
Heerlijk is de mix van maffia en de MC wereld.
Dit geeft zoveel spanningsvelden in het verhaal en dan nog de zeer uitgesproken persoonlijkheden van Ryan en Gunner.
Geweld, verraad, intriges, macht, dominantie en passie het geeft de lezer continu de alertheid en nieuwsgierigheid van wat er nog gaat komen.
De verhaallijn is zeer goed opgebouwd, waardoor voorspelbaarheid nihil is.
Marie Maravilla laat twee werelden die hun typische achtergronden en handelingen hebben, samensmelten. Ze creëert hier een unieke invalshoek en verhaallijn.
Ze zet het met de juiste nuances en taalgebruik neer, die passend zijn voor een dark maffia romance.
Steamy romance fragmenten met dominantie van beide personages, maar elk op hun manier.
De details die perfect zijn uitgewerkt en waardoor losse eindjes bijna niet aanwezig waren, gaf aan hoe doordacht Marie Maravilla dit verhaal heeft bedacht en geschreven. Het tempo op het einde was misschien net iets te hoog, paar hoofdstukken extra hadden zeker niet misstaan. Van elke clan zijn er nog zeer interessante personages waar ik graag meer van wil weten en lezen…
4 sterren
@missp_her_books_read
Gunner, sluipschutter, één en al explosie met tattoo’s, dominantie en trouw.
Heerlijk is de mix van maffia en de MC wereld.
De verhaallijn is zeer goed opgebouwd, waardoor voorspelbaarheid nihil is.
4 sterren
@missp_her_books_read