Vuil spel

missp_her_books_read missp_her_books_read
5 mrt 2024

Camillia is een princes van een Mecixaans maffia kartel, zij en haar broer zijn nog de enige overlevende, de rest is vermoord.
Ze wil wraak, ze wil de moordenaars elimineren en ze infiltreert in het Russische kartel in New York.
Ronan is de leider in New York, hij weet welke missie Camillia heeft, hij weet dat hij achterdochtig moet zijn en toch is er die aantrek. Ze triggeren elkaar continu op alle vlakken, maar wordt het hun ondergang en de ideale kans voor de vijand?
Maffia en dark romance, hoe ik ze graag lees! Het spel dat sluipend op alle vlakken binnenkomt en de lezer ogen te kort laat hebben en die steeds alert moet zijn.
De aantrekkingskracht tussen Camillia en Ronan is heftig, fel, passioneel, vurig, verslavend tot bedwelmd! Wie is de slimste, wie weet de andere te verblinden en wie valt?
LP Lovell & Stevie J.Cole gaan mooi verder op deel 1, toch kan het zeker losstaand gelezen worden. De schrijfwijze is echt in de sfeer van het genre, het overtuigt en laat je de onderwereld van New York beleven.
De typische Amerikaanse aanpak en toetsen zijn aanwezig, storen zeker niet deze keer, maar versterken het verhaal juist.
De titel past perfect bij dit verhaal, want “vuil spel” wordt er gespeeld!

4 sterren

@missp_her_books_read