zondige waarheid

missp_her_books_read missp_her_books_read
22 apr 2024

Welkom in de onderwereld van macht, vergelding, bescherming, handel, geld, drugs, afpersing en lust.
Het is Zeke zijn wereld en soms loopt het anders dan gepland. Zijn einde is nabij, maar zijn missie is geslaagd. Hij heeft kunnen beschermen & redden, hij heeft zijn opdracht voldaan, hij berust in het lot van verdrinken en het einde.
Tot hij in de armen wakker wordt van een vrouw, een zeemeermin, een engel, Siren.
Die blik blijft hem achtervolgen en plots staat die blik hem recht in de ogen.
Wat doet die blik met hem en zal hij nu ook kunnen beschermen in zijn wereld?
Dit verhaal is een echt spel van uitlokken, aantrekken en afstoten in de onderwereld.
Beide personages worden zo goed uitgewerkt en opgenomen in het verhaal dat ze heel intens binnenkomen.
Voor elk’s is er een sympathie, een zorg, een bekommernis tot angst.
De schrijfster speelt niet alleen met de personages, maar ook met jou als lezer en oh wat heeft ze dat laatste met mij goed gedaan! Het was soms echt een mokerslag, onverwacht, maar zo goed opgebouwd!
Ella Miles weet hoe ze dit genre kan brengen op een niet te standaard wijze, ze sleurt je werkelijk het verhaal in! Het leest heerlijk verslavend en laat de wereld rondom vervagen tot stilstaan.
Het laat je snakken naar meer, antwoorden en ontknopingen en wat ben ik blij dat dit verhaal uit 6 delen bestaat!

5 sterren

@missp_her_books_read