Een roadtrip, een bodyguard en een romance die langzaam groeit

Mrk80dnrd Mrk80dnrd
16 mrt 2026

"Veilig naast jou" van Elisabeth Morgan is zo’n boek dat je gewoon even tussendoor oppakt… en voor je het weet ben je tientallen pagina’s verder. Het leest vlot, heeft leuke spanning en vooral twee hoofdpersonages waar je snel in mee zit.

Het verhaal volgt Ava, die eigenlijk vrij onverwacht Miss Americana wordt. Wat begint als een grappige actie om de bedrijven van haar vriendinnen wat reclame te geven, verandert plots in een grote promotietour. Als winnares moet ze drie maanden lang door de Verenigde Staten reizen voor allerlei evenementen en mediaoptredens. Klinkt leuk, maar er hangen ook strenge regels en een contract aan vast.

Tijdens die reis wordt ze begeleid door haar bodyguard Jaime. Hij is eerder stil, serieus en vooral heel beschermend. Ava daarentegen is spontaan, eigenwijs en doet graag haar eigen ding. Dat contrast zorgt voor een leuke dynamiek tussen hen. In het begin botst het soms wat, maar langzaam groeit er duidelijk meer tussen hen.

Wat ik leuk vond aan dit boek, is dat het gewoon heel aangenaam leest. Er zit humor in, romantische spanning en genoeg momenten waarbij je nieuwsgierig blijft naar wat er verder gebeurt. Het is geen zwaar verhaal, maar wel eentje waar je gemakkelijk in opgaat.

Hou je van een romance met een beschermende bodyguard, een sterke vrouwelijke hoofdrol en een beetje spanning onderweg? Dan is Veilig naast jou zeker een fijne aanrader.

Dankjewel aan SistersPress voor het fijne recensie-exemplaar !
#SistersPress #ElizabethMorgan

Meer recensies van Mrk80dnrd