Tussen liefde, verlies en maffia: Strijdlust

Mrk80dnrd 13 januari 2026
Nog vóór ik mezelf had voorgenomen “nog één hoofdstuk”, zat ik al diep in Strijdlust.
Dit boek trekt je moeiteloos mee in een intense dark romance vol liefde, verlies en vechtlust — en als grote fan van maffia-romances wist ik meteen dat dit er eentje voor mij was.

Het verhaal van Riley en Fabian begint als een pure jeugdliefde, maar krijgt al snel een donkere, rauwe kant die je als lezer niet loslaat.
Fabian die verstrikt raakt in de criminele wereld van zijn vader, en Riley die probeert recht te blijven ondanks alles wat haar overkomt: het voelt allemaal pijnlijk echt.
De afwisseling tussen hun perspectieven zorgt ervoor dat je voortdurend met beide personages meeleeft en hun gemis bijna tastbaar wordt. Jennifer Jay schrijft vlot, beeldend en met veel gevoel, waardoor je zonder moeite door het verhaal vliegt.
De spanning wordt rustig opgebouwd en net wanneer je denkt te weten waar het naartoe gaat, gooit ze er een wending tegenaan.
Hoewel het boek enkele zware thema’s bevat, ligt de focus vooral op emoties en innerlijke strijd, wat het verhaal toegankelijk houdt.
Ik heb meermaals met een brok in de keel gelezen, en af en toe ook even mijn adem ingehouden.

Strijdlust voelt als een moderne, duistere liefdesroman met een warm kloppend hart.
Dat Jennifer Jay, net als ik, geboren en getogen is in Brugge, maakte dat dit boek automatisch bovenaan mijn leeslijst belandde.
Dit was mijn eerste kennismaking met haar werk, maar zeker niet de laatste.
Voor liefhebbers van dark romance en maffia-geïnspireerde verhalen is dit absoluut een aanrader.
Dank je wel, Jennifer, voor het mooie en gesigneerde exemplaar, je krijgt een ereplekje in mijn boekenkast!

#Strijdlust #JenniferJay #DarkRomance #MaffiaRomance #Boekentip #BrugseAuteur

Meer recensies van Mrk80dnrd