Vonken, venijn en verleiding in Rose Hill
Wild Love is een boek waarbij je gegarandeerd hardop lacht, soms zacht zucht en af en toe licht rood aanloopt. Ford Grant – officieel ’s werelds knapste miljardair, off the record liever met rust gelaten – wil in alle rust een studio openen in Rose Hill. Wat hij niet wil: een dochter van twaalf op de stoep. Wat hij nog minder wil (maar eigenlijk toch wel): Rosie Belmont, het brutale zusje van zijn beste vriend.
Rosie heeft dringend werk nodig en Ford heeft – tegen beter weten in – een plekje vrij. Binnen de kortste keren vliegen de vlagen van sarcasme, spanning en ongemak in het rond. Werken met Rosie blijkt een uitdaging voor zijn geduld én zijn zelfbeheersing. Ondertussen probeert hij uit te vogelen hoe je in hemelsnaam een goede vader wordt van een dwarse puber.
Het resultaat? Veel geplaag, nog meer emotionele groei en een heleboel vonken. De personages zijn heerlijk koppig, de dialogen zitten vol pit, en ook de bijrollen stelen regelmatig de show (ja, zelfs Willa).
Een slow burn die smaakt naar meer, vol charme, chemie en een tikje chaos – precies zoals we het graag hebben.