Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Mooie afsluiting van een vrolijke serie

nathieleest 26 mei 2023
Ook het derde deel van de serie “Sterre’s zomer” staat weer bol van de romantiek en de humor.
Sterre krijgt een huwelijksaanzoek van haar vriend Daan en is helemaal gelukkig. Maar helaas speelt er op de achtergrond nog steeds de leugen die zij maar niet durft uit te spreken.
Verder zijn daar ook nog de zorgen voor haar lieve, maar dementerende oma die haar niet loslaten. Er moet dus nog wel het een en andere gebeuren in dit laatste deel.

Marli Elisa weet er weer een prachtig en vrolijke novelle van te maken. Het verhaal is vlot te lezen en je gaat je nog meer binden aan de leuke personages. De chaos in het leven van Sterre is zo goed in beeld gebracht dat je bang bent dat het niet erger kan. Gaat zij er ooit nog uitkomen zonder te veel kleerscheuren?

Dit verhaal is ook prima alleen te lezen maar nog leuker is het om van de hele serie “Sterre’s zomer” te genieten. Dus ben je dol op vrolijke feelgood met liefdevolle diepgang dan is dit zeker een aanrader.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van nathieleest

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!