Spannend en actueel.

nel 16 februari 2026
Angelique slaagt er ook bij dit boek weer om waanzinnig sterke thriller te schrijven.
Het boek vertelt het verhaal van 2 zussen die een moeilijke jeugd doormaken vanwege huiselijk geweld. Beide gaan ze er op hun eigen manier mee om.
Claire verbreekt alle banden met haar familie en probeert zo aan haar verleden te ontkomen.
Demi blijft haar moeder ondersteunen, tot ze de man van haar dromen tegenkomt en met hem naar Brazilië verhuist.
En dan neemt na een aantal jaren hun moeder contact op met Claire, met het verhaal dat haar zus in Brazilië is verdwenen.
Dit is de aanzet tot heel veel spannende gebeurtenissen, waarin Claire achter de waarheid over zichzelf en haar zus probeert te komen.
Een echte pageturner, wat mij betreft.
Ik vind het een kunst om zo te schrijven, dat bladzij na bladzij wil weten wat er op de volgende staat.
De spanningsboog is zorgvuldig opgebouwd en het plot was erg intens, waardoor ik zeker een traantje gelaten heb.
Een boek wat ik zeker nog eens ga herlezen.

Meer recensies van nel

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.