Wat een hilarisch grappig en tegelijkertijd ongemakkelijk debuut. Ga dit lezen!

@Niekleest 23 augustus 2025
Als je ook zo van de Rosie Project van Graene Simsion hebt genoten dan ga je ook genieten van ‘De regels van Pearl’, het debuut, van Claire Fraces.

In het slaperige Ierse dorpje Drangan woont Pearl O’Reilly. Haar leven bestaat uit lunchen met haar beste vriendin Una, praten met haar therapeut Mairead en werken in het dorpswinkeltje van de O’Callaghans.

Alleen Pearl heeft OCD en moet ze tot 10 tellen als ze de trap af gaat en en wast ze obsessief haar handen. En heeft ze iets met de penis van meneer O’Callaghan (Hoe dit zit kom je tijdens het lezen vanzelf achter)

Je snapt dit wordt een verhaal vol ongemakkelijke situaties, hilarische uitspraken en als ze dan ook nog de liefde denkt te vinden bij Jack, een Nieuw- Zeelander op rondreis, heb je de poppen aan het dansen. Halsoverkop gaat ze hem achterna en beleeft ze daar vele grappige, ongemakkelijke en hilarische avonturen.
Meer vertel ik niet, ik heb eigenlijk al téveel gezegd, dus ga dit debuut lezen.

Dank aan de Boekerij voor het recensie- exemplaar.

Het beïnvloede mijn mening niet en ik beoordeel hem met ⭐️⭐️⭐️⭐️.

Meer recensies van @Niekleest