Collide
Summer wordt gigantisch voor het blok gezet door haar studieadviseur, als ze toegelaten wil worden tot de master van haar studie, zal ze onderzoek moeten doen naar de captain van het ijshockeyteam. Summer haat ijshockey en zit hier dus totaal niet op te wachten, maar nee zeggen is ook geen optie.
Aiden heeft als captain van het ijshockeyteam genoeg aan zijn hoofd en dan moet hij ook nog eens meewerken aan het onderzoek van Summer…Summer staat er zelf ook niet om te springen en dat laat ze hem duidelijk merken. De twee tegenpolen vinden het maar lastig om samen te werken, ondanks dat ziet iedereen, behalve zijzelf, dat ze elkaar toch ook wel heel leuk vinden.
Het boek begint enorm leuk, als lezer zit je direct in het hoofd van Summer en ze neemt je mee in haar eerste stappen richting het onderzoek dat ze moet uitvoeren. Ook Aiden neemt je als lezer direct mee in zijn gedachtes waardoor je meteen goed in de enemies to lovers vibe zit.
Maar ondanks dat ik dol ben op icehockey romance boeken en ook dol ben op de ingrediënten die daar bij horen, vond ik dit verhaal iets te weinig body hebben. Aiden en Summer hebben dus wel de enemies to lovers vibe en er is veel sprake van aantrekken en afstoten, maar soms nam dit wel iets teveel de overhand in het verhaal en bleef er weinig over voor een beetje diepgang. De manier waarop Summer en Aiden aan elkaar gekoppeld worden is leuk gevonden, al had ik het denk ik, daar is de diepgang weer, leuker gevonden meer te lezen over haar onderzoek - studie en de manier waarop ze dat uitvoerde.
Het was leuk om te lezen over de mensen om Summer en Aiden heen, wellicht is dat al een leuk voorproefje geweest voor het volgende deel in deze serie. De band tussen de ijshockeyers is leuk neergezet, maar ook de vriendschappen van Summer zijn leuk om over te lezen.
De reden waarom Summer zo’n hekel heeft aan ijshockey laat lang op zich wachten en de uiteindelijke reden vond ik niet zo spectaculair, dat vond ik jammer, maar dit ervaart iedere lezer natuurlijk anders. Desalniettemin vond ik het een leuk verhaal om te lezen en ik ben ook zeker wel uit naar het vervolg!