De beste zomer ooit
Het leven van de beroemde actrice Nicole staat op zijn kop vanwege een schandaal. Ze vraagt hulp aan Milly haar jeugdvriendin. Pijnlijk detail, ze keerde Milly anderhalf jaar geleden de rug toe en ze hebben dus al een tijd geen contact. Milly twijfelt, maar ze biedt Nicole toch een toevluchtsoord aan in haar huisje in het Lake District. Midden tussen de meren en heuvels proberen de vriendinnen elkaar weer te vinden en hun vriendschap te herstellen. Maar Nicole heeft een geheim wat hun hernieuwde vriendschapsband weer op de proef kan stellen.
Milly en Nicole zijn twee verschillende personages met wat het lijkt een sterke band. Ze moeten hard werken en veel delen om hun vertrouwen te herstellen, maar ondanks dat ze het elkaar niet makkelijk maken, vinden langzaamaan hun weg.
De meeste hoofdstukken zijn geschreven vanuit de perspectieven van Milly en Nicole maar enkele hoofdstukken ook vanuit Zoƫ en Connie, de dochter en moeder van Milly. De wisseling in perspectieven is een goede keuze van de auteur omdat het verhaal daardoor wat meer gelaagd is. Ondanks deze gelaagdheid voelde ik weinig connectie met de verhaallijnen van Milly en Nicole, het voelde een beetje alsof ik een beetje ver van de vriendinnen afstond. Ik had niet zo veel met hun problemen en perikelen, wat jammer is want de omgevingssetting is mooi beschreven, de activiteiten die de vriendinnen samen en zonder elkaar ondernemen voelen zomers en leuk aan en als lezer wil je zeker wel verblijven in een van de huisjes rondom het Lake District. Desondanks was dit niet helemaal mijn boek, ik kan er mijn vinger niet goed opleggen waar het precies aanlag, waarschijnlijk gewoon aan mij ;-).
Wel weet ik dat als je toe bent aan een zomers verhaal over vriendschap en nieuwe liefdes, want ja er zit zeker ook een vleugje romance in dit boek, je dit boek zeker wel een kans moet geven. Er zit plezier, humor en romantiek in.