Ja, meneer is verslavend, zinderend en veel te kort – in de allerbeste zin van het woord!
Toen ik Ja, meneer van Rachel Elisabeth kocht op het MH Books Event, had ik al zo’n voorgevoel dat dit een pareltje zou zijn en ik had gelijk! Afgelopen maand hebben we het met de boekenclub gelezen en wát een geweldige leeservaring was dat. Vanaf de eerste pagina zat ik erin: de spanning, de chemie, de mysterieuze Ethan, en Elara’s emotionele strijd… alles klopte gewoon. Het verhaal is zinderend van verlangen en intensiteit, met precies de juiste dosis spice die je adem laat stokken.
De dynamiek tussen de personages is zo meeslepend dat je blijft doorlezen, zelfs als je eigenlijk moet slapen. Zelfs mijn vriend, die normaal niet snel een roman oppakt, werd nieuwsgierig toen hij me zo enthousiast zag lezen. Hij begon erin, en toen hij het uit had, zei hij slechts één ding: “Te kort!” en ik geef hem geen ongelijk.
Dit is zo’n boek waarvan je aan het einde denkt: nee, nog niet stoppen, ik wil meer! Rachel Elisabeth heeft een verhaal neergezet dat niet alleen spannend en romantisch is, maar ook gelaagd en emotioneel raak.
Voor iedereen die houdt van een verslavende romance vol spanning, mysterie en passie: lees dit boek. Echt. Je gaat me later bedanken.