5 sterren

Onceuponapage 05 januari 2026
Recensie – Mijn ziel, zijn belofte van Rachel Elisabeth

Ik ben natuurlijk fan van Rachel Elisabeths boeken, dus dat ik deze wilde lezen stond al vast toen ze hem aankondigde op Instagram. Dat ik het boek vervolgens ook nog als recensie-exemplaar mocht lezen maakte het helemaal bijzonder.

Mijn ziel, zijn belofte is een intens en meeslepend verhaal vol liefde en passie. Rachel Elisabeth weet opnieuw een wereld neer te zetten die je volledig opslokt. De emoties zijn diep, oprecht en voelbaar, en de personages zijn sterk en gelaagd uitgewerkt.

Het verhaal bevat meerdere kleine plottwists die ervoor zorgen dat je geboeid blijft en steeds verder wilt lezen. Daarnaast is het een boek dat niet alleen draait om romantiek, maar ook om zelfliefde, groei en het leren accepteren van wie je bent. Deze thema’s zijn op een mooie, natuurlijke manier in het verhaal verweven.

En ja, er is ook liefde met een demon, wat het verhaal een extra bijzondere en intrigerende laag geeft. Het zorgt voor spanning en diepgang zonder afbreuk te doen aan de emotionele kern van het boek.

Mijn ziel, zijn belofte is een krachtig, gevoelig en liefdevol verhaal dat nog lang blijft hangen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van romantische fantasy met diepgang.

Een meer dan verdiende vijf sterren.

Meer recensies van Onceuponapage