Pageturner
✨✨✨recensie ✨✨✨
Op een regenachtige ochtend rijdt Julia met haar collega Milan naar een zeer belangrijke werkafspraak. Daar ze in tijdzone zit geeft Julia wat had bij. Tot plots een gedaante voor haar wagen verschijnt en Julie niet tijdig meer kan stoppen. Ze heeft een persoon overreden. Ze wordt in hechtenis genomen door de politie maar al snel blijkt dat het niet is wat het blijkt te zijn. Wat staat op de koop toe die pop aan de middenberm te doen ? Dit is een directe verwijzing naar Julia’s verleden waar ze niet trots op is. Het stopt niet met deze ene pop. Er verschijnen er nog op momenten en plaatsen waar Julia een enorme schrik van krijgt en zich niet meer veilig voelt. De recherche gaat op onderzoek uit maar Julia zit ook niet stil.
Wanneer ze in het bedrijf waarvoor ze werkt op valse facturen stuit neemt ze contact op met haar voorganger. Als die dan plots ook dood aangetroffen wordt, bijt Julia zich vast in dit web van fraude. Wie kan ze nog vertrouwen en wat heeft haar verleden hier mee te maken. Julia is vastbesloten de waarheid aan het licht te brengen.
Een thriller, eens je begint te lezen, kan je niet meer stoppen. Een zeer vlotte schrijfstijl hanteert Julienne Brouwer, korte hoofdstukken en duizelingwekkende plotwendingen.
Geef mij maar meer van dit. Een topper !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Geef mij maar meer van dit. Een topper !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️