ontspannend
✨✨✨ recensie ✨✨✨
“Liefde in de praktijk” is het eerste boek van Kathy Turner in de reeks “Dierenarts aan zee”. Het gaat over Holly Andersen, een vrolijke, zelfverzekerde, jonge dame, die haar liefdesleven ONHOLD zet om haar werk als dierenarts voorrang te geven. Ze wil absoluut niet verliefd worden. Ze heeft genoeg drama in haar leven gekend met een moeder die heel veel losse kortstondige relaties gehad heeft. Holly wordt voor een jaar naar Eastercraig. gestuurd. Een idyllisch stadje aan de Schotse kust. Daar leert ze de norse altijd zeurende Hugh kennen. Hij is de eigenaar van de praktijk waar Holly gaat werken. Met haar nieuwe collega Chloe kan Holly het direct vinden. Ook de lokale hartenbreker Greg Dunbar kruist plots haar pad. Holly voelt zich snel aangetrokken tot Greg. Haar collega Chloe heeft een boontje voor zijn broer Angus, die de familieboerderij overgenomen heeft. Vinden deze twee jonge vrouwen de moed om hun hart te volgen ?
“Liefde in de praktijk” is een zeer vlot geschreven roman. Je leeft heel snel mee met de personages, die heel goed beschreven en uitgewerkt zijn. Je voelt direct heel veel sympathie voor Holly, die het in de praktijk met Hugh niet altijd gemakkelijk heeft. Kan ze werk en liefde koppelen ?
Dit is een boek waar je doorvliegt. Ik kon het niet opzij leggen. Ik werd van in het begin meegezogen in het verhaal en waande mij zelf in het mooie Schotland.
Hopelijk komt hier snel een tweede deel van uit.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Hopelijk komt hier snel een tweede deel van uit.
⭐️⭐️⭐️⭐️