Geweldige spin-off van de Heks&Jager trilogie

PhoebesMysticalReads PhoebesMysticalReads
15 mrt 2024

Oké, ik ben obsessed en ik weet nu al dat dit mijn favoriete boek van het jaar wordt, niets kan dit overtreffen.

Als je mij kent, weet je dat ik een grote fan ben van de Heks&Jager trilogie, dus toen ik de aankondiging van dit boek zag, was ik ZO BLIJ!

Ik werd meteen weer verliefd op alle personages en ik had ze zo gemist. Blij dat ik weer over Lou&Reid en Coco&Beau kon lezen!! Ik vond Celie ook erg leuk aan het einde van het derde boek, dus ik was blij toen ik zag dat zij het hoofdpersonage in deze serie was!

Nu over het boek: ik vond het verhaal geweldig! Vampieren? Ja graag!
Het is weer prachtig geschreven, net als h&j! De hoofdstukken waren niet al te lang en het verhaal hield mij van begin tot eind op het puntje van mijn stoel! De angst was zooo goed.

De personages, nu zei ik dat ik Celie leuk vond aan het einde van de h&j-trilogie, maar het valt me op dat ze terugviel in haar oude, frustrerende zelf. Meid, kom eens voor jezelf op???? Ik vond haar wel leuk, maar sommige acties/reacties van haar waren niet mijn ding.
Michal daarentegen.. Hij is zoooo dark, mysterieus en gevaarlijk en ik hou van hem! Geef mij maar een morally grey personage!!
Ook de andere nieuwe karakters die geïntroduceerd werden waren erg leuk! Ik hou van Odessa en Mila. Dimitri, ik twijfel nog steeds door die eindscène want ja..

Over die eindscène gesproken, ik heb het tweede boek NU nodig!!!!! Ik raadde wel de plottwist en wie de necromancer was, maar dat had geen enkele invloed op mijn plezier! Er zaten nog steeds veel wendingen in het boek, wat het zo leuk maakte.

En last but not least, fuck you Jean Luc, ik hoop dat je een langzame en pijnlijke dood sterft. Ik haatte je vanaf dag 1 en dat doe ik nog steeds.

Meer recensies van PhoebesMysticalReads