Heerlijke enemies to lovers
Ik vond dit echt een geweldige enemies to lovers! Al deed het me sterk denken aan één van mijn favoriete series ooit (Serpent & Dove), vond ik dat dit verhaal toch genoeg eigen elementen bevatte om zich te onderscheiden.
In het verhaal volg je Rune en Gideon. Rune is een jonge rebel met een geheim: zij is namelijk een heks. Gideon, een trouwe jager van het rijk. Wanneer hun paden elkaar kruisen, raken ze verstrikt in een dodelijk kat-en-muisspel vol leugens, magie en opbloeiende gevoelens.
Zoals je dus al merkt, is dit een échte enemies to lovers.
Het verhaal is heel vlot geschreven en de auteur hanteert een prettige schrijfstijl. Het plot is niet al te ingewikkeld en best makkelijk te volgen, wat het boek een perfecte instap maakt voor beginnende fantasylezers!
De romantiek tussen de personages vond ik wat minder boeiend en zelfs minder aanwezig, maar dat stoorde me niet omdat het verhaal zelf zo ontzettend spannend was! Ik kon niet wachten om verder te lezen en was ontzettend benieuwd naar wat er nog ging gebeuren.
Rune was mijn favoriete personage, al vond ik haar af en toe niet bepaald doordacht. Ze nam naar mijn mening soms vrij domme beslissingen, met alle gevolgen van dien.
Al bij al heb ik hier wel enorm van genoten, daarom rate ik het ook 5 sterren! Ik kijk er enorm naar uit om te ontdekken wat er in deel 2 verder gebeurt met Rune en Gideon.
Zoals je dus al merkt, is dit een échte enemies to lovers.