heerlijk verhaal dat je in een ruk wilt lezen
Josefiens zevende hemel was mijn kennismaking met de boeken van Renee Olsthoorn.
Ondanks dat dit deel twee is in de trilogie en je dus niet alle personages direct kent, wordt je vanaf de eerste pagina direct meegenomen in het verhaal. Het boek kun je dus prima als stand alone lezen, maar ik denk dat als je deel 1 eerst leest je er nog meer plezier uit zult halen.
Josefien Boterenbrood is zojuist gescheiden en staat op het punt om samen met haar dochtertje terug te keren naar Nederland en dan Den Haag om precies te zijn.
Hier hoopt ze zichzelf verder te ontwikkelen als vegan bakker en ook haar eigen zaak te openen.
Samen met haar tweelingzus en andere familieleden die blij zijn dat ze weer terug is in Nederland stort ze zich vol op de voorbereidingen voor een dubbele bruiloft.
Waar ze geen behoefte aan denkt te hebben is een nieuwe liefde en al helemaal geen Engelsman meer.
Toch komt Josefien die ene man continue tegen, in de supermarkt, in het park en ook in het hotel...
Tijdens het lezen van dit boek ontwikkeld Josefien zichzelf tot een zelfverzekerde vrouw die eindelijk haar droom werkelijkheid laat worden.
Ik heb genoten van dit boek en zal zeker de andere boeken van Renee Olsthoorn gaan lezen.