Leuk concept maar te langdradig
3.5
Voor m'n boekenclub las ik Story of My Life, mijn eerste boek van Lucy Score. Omdat ik er zoveel positieve verhalen over had gehoord, had ik best hoge verwachtingen.
Over het algemeen vond ik het echt een leuk verhaal, maar het was tegelijkertijd erg langdradig en te gedetailleerd. Het verhaal leek soms wel eindeloos leek te duren. Gelukkig wist het laatste stuk me uiteindelijk toch weer te grijpen.
Wat ik erg leuk vond, was de achtergrond van de FMC. Hazel is een bestselling auteur die vastloopt met haar nieuwe boek en daarom spontaan naar een small town vertrekt om daar opnieuw inspiratie te vinden. Dat concept vond ik heel leuk!
De scènes met haar beste vriendin Zoey waren grappig en zorgden voor fijne momenten in het verhaal. Ook de Bishop-broers waren interessant om te volgen, vooral Gage en Levi! Eigenlijk was de hele Bishop-familie gewoon heel lief.
Dan de MMC: Campbell. Hij is een grumpy personage, maar voor mij ging dat net iets te ver. Hij kwam vooral over als een (kinderachtige) klootzak, met veel te veel red flags. Ik voelde de chemie tussen hem en Hazel totaal niet, wat het voor mij lastig maakte om in hun romance te geloven.
De smut was daarentegen wel goed en passievol. Dat vond ik wel knap, aangezien ik die chemie in de overige scènes juist miste. Extra jammer was dan weer de 3rd act breakup, die ik onnodig vond.
Al met al heb ik best van het verhaal genoten, maar het was simpelweg te lang en te gedetailleerd om echt een favoriet te worden.