Ga mee op reis!
Alles voor de reis van Adriaan van Dis.
Liefde is een bijzonder iets, het komt, blijft , maar kan ook weer gaan, zich verdelen. Het kan helen maar zeker ook verwonden.
Van Dis neemt zijn zeer zieke lief mee op reis door de verhalen uit hun gedeelde verleden samen opnieuw te beleven, ze uit te spreken, ten volste te ervaren, te voelen en dat alles in die ene kamer in het hospice..;
Alles voor de reis is een ode aan de liefde tussen van Dis en zijn Eefje, maar ook een ode aan de liefde in algemene zin.
Wat een prachtig werkje, wat een mooie observaties, mooie zinnen, mooie taal, mooie man.
Van Dis moest haar delen, zijn Eefje, met die ander, je voelt de pijn die dit delen bracht, maar tevens voel je juist daardoor de immens grote liefde. Van Dis staat naakt voor jou als lezer, toont zich kwetsbaar maar blijft ondanks dat fier overeind staan in een toch wel controversieel leven.
Ja dit boek vliegt de winkel uit. En ik snap het wel.
Mee op reis met van Dis? Bestel nu via www.venstra.nl/978902578612
Ja dit boek vliegt de winkel uit. En ik snap het wel.
Mee op reis met van Dis? Bestel nu via www.venstra.nl/978902578612