Een nieuwe favoriet

Met het boek 1991 heeft Tom Rijpert iets gedaan wat niet alle schrijvers kunnen, namelijk het schrijven van een topboek!

Vanaf moment één word je helemaal meegenomen in het verhaal van Basha. Ze beleeft spannende momenten op het zomerkamp waar elf jaar geleden een jongen is verdwenen. De zoektocht naar de jongen is opgegeven. Op de boot naar Terschelling ontmoet Basha Tibbe, eerst een vreemde snuiter maar uiteindelijk valt dat reuze mee. Alle twee de kinderen vallen eigenlijk buiten de groep, ze hebben niet echt aansluiting. Gelukkig treffen ze elkaar! Samen proberen ze het mysterie rondom deze verdwijning op te lossen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Er wordt van alles op het spel gezet om deze mysterieuze verdwijning te ontrafelen.

Het toepassen van de spiegeljaren is echt uniek! Ik heb daar nog nooit over gelezen. Het heeft er mede voor gezorgd dat dit boek één van mijn nieuwe favorieten is geworden. Ik kon niet stoppen met lezen en had het boek dus ook binnen no-time uit. Het is best een dikke pil, maar voor je het weet ben je er doorheen!

Lees dit boek als je van spanning, vriendschap en mysteries houdt! Ik raad hem iedereen aan! Hulde voor de schrijver! Dank voor het schrijven van dit top boek!

Meer recensies van Remko Horstink