Wat jammer dat dit boek uit is!

Happy release day!

Melody wil absoluut niet in de spotlights staan, maar wat als dit toch gaat gebeuren?

Vandaag is Alle ogen op jou van Mireille van Leur verschenen. Mireille van Leur is winnaar van de tweede editie van de Summer Romance Schrijfwedstrijd van Kabook. Ik mocht van uitgeverij Kabook dit e-book alvast vooruit lezen. Wat heb ik genoten van dit boek! Zo jammer dat het boek uit was!

Van begin tot het eind zat ik helemaal in het verhaal. Ik vond het moeilijk om het boek weg te leggen, omdat het zo'n fijn leesbaar verhaal is. Mireille heeft een fijne schrijfstijl, ook goed de details beschreven waardoor ik een goed beeld krijg van waar het verhaal zich afspeelt. Er zijn korte hoofdstukken en lange hoofdstukken in het boek. Wat mooi dat Melody zo groeit in het verhaal! Een voorbeeld voor vele vrouwen die meer voor zichzelf zouden kunnen opkomen! De tropes van dit boek zijn: jezelf durven zijn, dromen najagen en opnieuw openstaan voor de liefde. Wat wil je nog meer in een heerlijk feelgoodboek?

Melody werkt voor de gemeente en heeft op kantoor een gesprek met Diana, haar leidinggevende. Diana vindt het tijd worden dat Melody meer voor zichzelf opkomt en stelt een assertiviteitstraining voor. Melody ziet dat eigenlijk niet zitten, maar durft dit niet te zeggen en dus gaat ze de training wel volgen. Ze zit een beetje met zichzelf in de knoop: de assertiviteitstraining die ze niet wil volgen en haar gebroken relatie met Lenn. Dan krijgt ze bericht van de notaris, omdat haar tante Suus is overleden. Samen met haar ouders en zus Cloë gaat ze naar de notaris. Melody krijgt een brief van tante Suus waarin staat dat ze de B&B erft. Als ze de erfenis aanvaart, zal ze ook mee moeten doen aan het tv-programma de B&B contest. In de spotlights staan is iets wat totaal niet bij Melody past. Ze gaat naar Italië om erachter te komen wat ze wil. Hier leert ze de knappe Benja kennen die ook een B&B runt. Durft Melody ontslag te nemen, zichzelf te laten zien en het avontuur met de B&B aan te gaan? Dat lees je in het boek Alle ogen op jou.

Ik vind dit boek zeker een aanrader!

Meer recensies van Riannesboekenwereld