Had er meer van verwacht

Sabine Sabine
9 mrt 2023

Het verhaal begint in 2000. Meteen zit je middenin het verhaal en maken de vriendinnen Josie en Becky een angstaanjagende gebeurtenis mee.
Het volgende hoofdstuk speelt zich af in het heden. De true-crime schrijfster Wylie Lark heeft zich teruggetrokken in een afgelegen boerderij om haar boek in alle rust af te kunnen ronden. Meteen wordt duidelijk dat ze die rust wel kan vergeten.
Vervolgens leren we een meisje en haar moeder kennen die in erbarmelijke omstandigheden leven en te maken hebben met een tiran als vader/partner.
Wat hebben deze drie verhaallijnen met elkaar te maken?

De verhaallijnen wisselen elkaar telkens af waardoor het tempo hoog blijft. Je wilt graag weten wat er nu in de zomer van 2000 is gebeurd en wie het jongetje is dat Wylie gevonden heeft.

Het boek is eenvoudig geschreven en makkelijk te volgen. De spanning zit voornamelijk in het plot, maar een beetje oplettende lezer heeft al wel kunnen uitvogelen hoe de vork in de steel zit.

Ik bleef wel met wat vragen achter nadat ik het boek uit had. Sommige dingen vond ik merkwaardig. Kan daar niet teveel over zeggen, zonder dingen te verklappen.

Al met al een leuk boek om te lezen, maar ik had er meer van verwacht.

Meer recensies van Sabine