Hotel Flanagans
Welkom bij Hotel Flanagans is het eerste deel van een trilogie, waarin een groot luxe hotel in Londen centraal staat.
Deze roman speelt zich grotendeels af in de jaren 60, maar enkele hoofdstukken gaan terug naar 1949. Het neemt je mee van Fjällbacka naar Londen en omgekeerd.
Hoe Linda na 10 jaar plots eigenaresse werd van het hotel en het rustige plattelandsleven moest achterlaten voor het drukke Londen. en het hotel weer tot een van de beste hotels van Londen maakt. Met behulp van haar vriendin Lady Mary en haar grootmoeder wordt Linda omgetoverd tot een echte moderne Londense vrouw. Ze wordt helaas wel tegengewerkt door haar neven, Laurence en Sebastian, en haar tante Laura, die er op uit zijn haar het hotel af te nemen.Je krijgt een kijkje wat er achter de schermen allemaal gebeurt om een hotel draaiende te houden en in de persoonlijke levens van een aantal personeelsleden
Een boek met krachtige vrouwen en mooie vriendschappen.Vlotte schrijfstijl dus het boek leest lekker weg, al mist het soms wel wat diepgang en is het meer een feelgood roman.Romantiek en drama worden afgewisseld en voor je gevoel stap je echt binnen bij Hotel Flanagans Na het eerste deel te hebben gelezen ben ik benieuwd naar de andere twee delen.