Een mooie afronding van deze trilogie!
Met dit derde deel is de 'Bestemming Parijs' serie afgerond. En hoewel ik nog wel meer had willen lezen over Sofia, Chloé en Lizzy, vond ik dit toch wel een heel mooi einde. Door de verhalen heen hebben ze zich allemaal ontwikkeld als persoon, maar in dit verhaal denk ik wel het meest.
Omdat de vader van Sofia gaat trouwen in de Côte d'Azur vertrekken de drie vriendinnen daar heen. Maar een onbezorgde trip wordt het niet. Lizzy doet een schokkende ontdekking, Chloé krijgt vervelend nieuws en Sofia raakt in de war door haar gevoelens.
Ondanks dat de titel doet vermoeden dat dit verhaal alleen aan de Côte d'Azur afspeelt is niets minder waar. Ook Parijs komt nog veel voorbij.
Net als bij de vorige twee boeken hebben de dames elk aparte hoofdstukken van waaruit hun deel geschreven is. Het is erg fijn dat dat er steeds boven staat. Mirjam heeft een vlotte, heldere schrijfstijl, dus ik vloog hier zo weer doorheen. Wat leuk ook dat er in dit verhaal personages voorbij komen uit de korte verhalen 'De citroen op de taart' en 'Met een vleugje citroen'.
Ik vind deze serie een enorme aanrader. Het is wel het leukst om ze op volgorde te lezen, omdat de verhaallijnen elkaar echt opvolgen.