Mooi uitgewerkt
Het boek begint met een zeer sterke opening, en daarna volgen we Sara en Alex. Dat was wel even wennen omdat er elk hoofdstuk verteld wordt vanuit het perspectief van Sara maar ook uit dat van Alex.
De eerste 100 pagina’s zorgt de schrijver er steeds voor dat hij je aandacht had. Maar daarna gaat het een beetje omlaag. De spanning ontbreekt, in het middenstuk gebeurt er niet echt veel. Dit zorgde er voor dat mijn aandacht wat wegviel. Alle info over Sare en Alex hun leven is op zich wel mooi gedaan, maar ondermijnen de spanning.
Naar het einde toe pakt het verhaal weer meer op, en langzaam begin je ook inzicht te krijgen over het motief van de moordenaar en vooral wie hij is. Dit zorgde er voor dat ik benieuwd was hoe het af zou lopen. Het einde is zeker fijn geschreven.
Het boek had beter kunnen zijn als er meer spanning en twists inzaten, maar over het algemeen is het een mooie thriller die goed is uitgewerkt.