Recensie van de serie

1. Hidden love
2. Hidden truth
3. Hidden pain
4. Hidden scars

Al een langere tijd geleden kreeg ik het verzoek om deze serie te lezen en te recenseren. Ik heb ze opgepakt en alle vier de delen in een ruk uitgelezen.

In het eerste boek leren we Phoenix en Skye kennen, twee ex-geliefdes die nog altijd samen wonen als beste vrienden. Phoenix maakt deel uit van een motorclub genaamd De Nachtwolven. Als Phoenix op een dag vast komt te zitten in de lift van een ziekenhuis ontmoet hij Raine. Raine is lid van de motorclub De Zwarte Dahlia’s. Als club rivalen is de sfeer wat gespannen maar al gauw leren beide mannen tijdens het vastzitten in de lift elkaar wat beter kennen. Als ze uiteindelijk bevrijdt worden uit de lift, gaan beide heren elk hun eigen kant op. Toch kunnen ze niet anders dan alleen maar aan elkaar denken.

In het tweede deel ontmoeten de mannen elkaar opnieuw en er lijkt toch een vonk te ontwaken waar geen van beiden nog begrip voor hebben. Gedurende het verhaal groeien de mannen steeds dichter naar elkaar toe en dan beseffen ze dat ze verliefd zijn op elkaar. Natuurlijk is dit voor geen van de motorbendes goed nieuws en Phoenix en Rain proberen dan ook om elkaar te vergeten. Als het dan toch niet lukt krijgen de twee een geheime relatie.

In het derde deel komen de motorbendes erachter dat Phoenix en Raine een koppel zijn en de bende van Rain lijkt er in de eerste instantie heel erge moeite mee te hebben, hierdoor ontstaan er spanningen en dreigingen die de relatie van de twee flink onder druk zet. Er komen mishandelingen in voor en bedrog waardoor Phoenix en Rain een poosje uit elkaar gaan. Aan het eind van dit boek lijkt alles beter te gaan en maken de twee samen plannen.

Het vierde boek bestaat vooral uit een start van een bende oorlog die niet voorkomen lijkt te worden. Uiteindelijk worden er meer dingen duidelijk en stappen beide mannen uit de motorclubs om samen verder te gaan met hun leven of toch niet?

Deze serie bestaat uit een achtbaan van gebeurtenissen en emoties. In deze serie staat het leven als homoseksuele mannen in motorclubs centraal. We lezen hoe de twee tortelduifjes steeds op de proef worden gesteld door hun clubs en speelt rivaliteit een grote rol. Gelukkig vinden de mannen elkaar steeds terug maar dit gaat echter niet gemakkelijk.

Door dit boek heen leer je Phoenix en Raine echt kennen, dit zorgt ervoor dat je je constant in het verhaal kan verplaatsen.
Wel zitten er pittige stukjes in waar martelen, bedrog en criminaliteit voorkomt.
Zelf heb ik tijdens het lezen ook vele emoties ervaren met een lach en een traan maar ook de boosheid en de machteloosheid waar de jongens soms in verkeren was duidelijk voelbaar.

Ik heb alle vier de boeken met veel plezier en als een sneltrein doorgelezen. Je blijft geïnteresseerd en wilt graag weten hoe het afloopt waardoor je geneigd bent te blijven lezen.

Meer recensies van Stephannie32