Spannend met een passende titel

Stephannie34 Stephannie34
15 mrt 2026

Recensie:

Soms kom je een thriller tegen die je meteen nieuwsgierig maakt, nog voordat je goed en wel begonnen bent.
Spiegelbeeld van Jimmy Cams is zo’n boek. Ik was dan ook dol enthousiast toen ik de vraag kreeg om mee te doen met de blogtour!🥰

Het verhaal speelt met vertrouwen, verleiding en de vraag of alles wel is wat het lijkt. 🤔

In deze thriller wordt al snel duidelijk dat schijn kan bedriegen. Personages lijken een bepaald gezicht te tonen, maar achter dat masker schuilt vaak een andere waarheid. Naarmate het verhaal vordert, wordt de spanning langzaam opgebouwd en merk je dat de auteur je telkens een stap voor probeert te blijven. Dat zorgt ervoor dat je als lezer steeds blijft twijfelen: wie kun je vertrouwen en wie niet?🤯

Wat ik sterk vind aan dit boek, is de sfeer. Jimmy Cams weet een beklemmend gevoel neer te zetten waardoor je blijft doorlezen. De titel Spiegelbeeld past dan ook perfect bij dit boek: het idee dat de werkelijkheid een andere kant kan hebben dan je denkt, komt mooi terug in het verhaal.

Spiegelbeeld is een thriller die vooral draait om spanning, geheimen en psychologische spelletjes. Voor liefhebbers van spannende verhalen met onverwachte wendingen is dit zeker een boek dat je op je leeslijst wilt zetten.

Ik heb hem alvast heel snel en met veel plezier uitgelezen🥰

Meer recensies van Stephannie34