YA Hockey Romance

TalkBooksWithMeli 26 december 2025
De meeste hockey romances die ik heb gelezen waren de karakters college leeftijd en was er spice. Maar dit was echt een cute YA verhaal!

In het boek volgen we via een Dual POV Paige en Grayson. Grayson is een ice hockey speler, uit een familie waar al zijn broers ook in het team spelen. Hij is groot en voor de mensen die hem niet kennen angstaanjagend. Hij en Paige zijn al vrienden vanaf kleins af aan, en stiekem vindt hij haar al jaren leuk!

Paige heeft het nooit door gehad, maar heeft besloten een bucket list te maken. 1 van de dingen daarop is een jongen zoenen. Ze besluit een nieuw team lid uit Grayson's team te kiezen daarvoor. Alleen is ze echt elke keer te zenuwachtig om met hem te praten.

Omdat haar ouders 2 weken op zakenreis zijn, heeft haar moeder geregeld dat ze 2 weken bij Grayson's familie kan blijven slapen. Hierdoor spenderen ze nog meer tijd samen. Grayson komt uiteindelijk achter haar bucket list en besluit haar er mee te helpen en wordt haar 'flirt coach'.

Alleen blijft het wel bij oefenen? En kan Grayson zijn echte gevoelens uiteindelijk uiten? Lees het nu in deze super sweet clean high school hockey romance!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli