Heerlijk wegzwijmelen in een besneeuwd Schots Kasteel

TalkBooksWithMeli 26 december 2025
Dit was mijn 8ste Julie Caplin boek, en zeker niet de laatste, ik hou echt van deze serie!

Dit keer reizen we af naar Schotland waar Izzy een heus kasteel erft van een oudoom! En zoals de meeste kastelen in Schotland is het oud, en enigszins vervallen. Izzy zal er zeker wat tijd en geld in moeten steken om het weer in de oude glorie te herstellen. Haar droom is om het in een B&B te veranderen zodat anderen ook kunnen genieten van de prachtige plek.

Ondertussen had haar moeder al intrek genomen in het kasteel. En wanneer Izzy aankomt is er tot haar verbazing al een man! De man is Ross die een rustige plek zocht om te verblijven terwijl hij aan zijn nieuwe boek werkt. En haar moeder vond het meteen een goed idee om hem als eerste B&B gast te laten verblijven in het kasteel.

Izzy is hier in het begin natuurlijk helemaal niet blij mee want er moet nog zoveel gebeuren in het kasteel voordat het geschikt is voor gasten. Dan komt ze er achter dat haar moeder ook allerlei mensen al heeft toegezegd voor de periode rondom kerst. Izzy moet dus snel aan de slag om alles klaar te maken! Gaat het haar lukken? En wie is toch die aantrekkelijke en mysterieuze Ross?

Het verhaal speelt zich ook af in de winter en rondom kerst. Er ligt een boel sneeuw en het is koud. Dit was dus ook de perfecte tijd om dit boek te lezen! Ook het eten speelt net zoals in de rest van de boeken weer een grote rol. Ze kan het heerlijk beschrijvend vertellen en het is net alsof je jezelf waant in dit kasteel!

Dankjewel Harper Collins voor het recensie-exemplaar van 1 van mijn favoriete series!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli