In één ruk uitgelezen! (of naja 2 dagen ;))

TalkBooksWithMeli 04 februari 2026
Ik zou deze de hele maand met een leesclub lezen, maar... na 2 dagen was ie opeens al uit oeps haha

Ik geef hem uiteindelijk 4.5 ster!

In het boek volgen we via een dual pov Aurora en Jakob, die door ongelukkige samenloop van omstandigheden en zonder dat ze het van elkaar weten betrokken zijn bij dezelfde zaak.

Aurora's zus Em studeerde in Wenen en had daar een vriendengroep die haar uitnodigde om een berg te beklimmen in de Alpen, terwijl Aurora door Europa reist in haar eigen omgebouwde camper. Aurora gaat een tijde off-grid, maar na een paar weken zet ze haar telefoon aan en heeft ze honderden telefoontjes en berichtjes gemist. Haar zus is dood, en ondertussen is de uitvaart ook al achter de rug.
Om er achter te komen wat er is gebeurd reist ze af naar het Alpen dorpje waar het drama zich heeft voorgedaan. Daar ontmoet ze de knappe Jakob die zij zich nog kan herinneren uit Wenen, ondanks hun korte ontmoeten, maar Jakob herkent Aurora niet, en weet dus niet dat zij de zus van Em is.

Jakob was samen met zijn vrienden, zus en dus ook Em op die berg toen het drama zich afspeelde. Hij wordt verdacht door de politie en mag het land niet verlaten, en kan hierdoor zijn droom om naar de Olympische Spelen te gaan niet uit laten komen. Jakob vind Em aantrekkelijk en omdat zij niets tegen hem zegt over het ongeluk, vertelt hij haar ook niets.

Hierdoor leven ze beide met een geheim, waar ze allebei op een andere manier mee te maken hebben. Langzaamaan worden er steeds meer stukjes van de puzzel ontrafelt en zoals altijd niets is wat het lijkt!

Een super spannend boek met een romance tintje en wat eindigt met een super grote plottwist en open einde, want... boek 2 boek aan het einde van deze maand uit, en ik kan niet wachten om het vervolg te lezen!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.