Prachtige cover en boek!

5 sterren!

Naast de supermooie cover, is dit ook een mooi boek!

We volgen Illiona, die opgroeit in een klooster en wordt opgeleid om priesteres te worden in de fantasy wereld van Lythania. Rondom het klooster zijn bossen, en ze is meer geïnteresseerd in het ontdekken van de geheimen van het woud, zeker wanneer ze een mysterieuze jongen daar ontmoet!

Een paar jaar later ontmoet ze hem weer, en hij blijkt de prins van Lythania te zijn. Na een visioen van Maya, de mytische natuurheldin, krijgt ze de opdracht bij hem in de buurt te blijven en hem te redden. Samen gaan ze op reis door Lythania en moeten allerlei obstakels overwinnen. Kunnen ze elkaar vertrouwen? Terwijl Illiona steeds meer ontdekt over de geschiedenis van de helden en heldinnen, en er steeds meer vraagtekens bij zet, blijft Roran volhouden aan het verhaal dat zijn ouders hem, en de rest van het land voorschoteld.

Kan Illiona Roran redden? Kan ze hem overtuigen van haar gelijk? Terwijl ze zich proberen staande te houden in koninklijke intriges en onmogelijke gevoelens.

Het boek heeft open einde, dus kan niet wachten om te lezen hoe het verhaal zich vervolgt!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli