“Never judge a book by its cover”
“Never judge a book by it’s cover”, deze zin kwam ik tegen in dit boek, en is zo waar, ook in mijn geval.
De titel en de cover trok me meteen aan, toen ik de korte inhoud las besliste ik het eboek aan te kopen. De eerste pagina’s klonken goed, maar hoe verder ik las hoe meer ik het gevoel had het een zeer voorspelbaar, stroperig, boek zou worden.
De tijdsprong naar 2024 vond ik helemaal niet leuk meer, het leek nu echt een boek voor verliefde tieners.
Ik ben na een 100-tal pagina’s gestopt met lezen, het verhaal begon me elke bladzijde meer te irriteren. Misschien ben ik te vroeg gestopt en komt er nog een mooie switch in het verhaal, maar ik kan mij niet vinden bij een groepje vriendinnetjes, waar tot op de pagina waar ik gestopt ben, niets zinnigs uit komt.
Het is zoals een film waar je de eerste 3 kwartier bij zit te gapen of niks aan vind, die ga je ook zelden uitkijken, en misschien misschien een spectaculair einde, maar zo werkt een goed boek of film voor mij niet.
Tja, ieder zijn goesting, er zullen zeker lezers zijn die dit een top verhaal vinden, ik helaas niet. Ik vind het wel een zeer mooie cover.