Feestjes en Feelgood
Olivia is ijverig, een studiebol, lief, grappig en een tikkeltje perfectionistisch. Ze is de een-na-beste leerling van haar jaargang. En nu kan ze misschien geen diploma halen?! Ze voelt zich stom en rot. Ze moét slagen. Om haar punten bij elkaar te sprokkelen helpt ze mee tijdens een golftoernooi. Maar omdat niemand van haar misstap mag weten sluit ze een pact met de Vrolijke Vier. Wanneer ze op de golfbaan is dealen haar vrienden met haar moeder. Die stuurt namelijk heel veel bemoeierige berichten. Dit zorgde voor hilarische situaties. Charlie en Wes die antwoord moesten geven op de vraag of ze haar benen al had geschoren of welke bikini ze aan zou doen bijvoorbeeld.
De opbloeiende romance was heerlijk (ik ship die twee zo erg!!) maar mijn favoriete onderdeel was misschien nog wel de vriendschap tussen de Vrolijke Vier. Olivia, Sophie, Charlie en Wes. Ze zijn zo hecht en zijn echt een team. Ook het familie element spreekt me enorm aan. De familie Messina is ZO GROOT, druk en enorm bemoeierig maar er is zo veel liefde. Vooral Nonna en oom Michael (+ zijn nieuwe vriend) zijn schatten.
'10 truths en een dare' las vlot en was heerlijk zoetsappig. Feestjes, familie, vriendschap en een opbloeiende liefde. Daarnaast is er ook ruimte voor lastige dingen als faalangst en perfectionisme. Ik heb gelachen en moest tot mijn verbazing zelfs huilen om het einde. In '10 blind dates' had ik de familie Messina in mijn hart gesloten maar in dit boek ben ik nog meer van ze gaan houden. Als je zin hebt in een makkelijk boek voor tussendoor is dit hét boek voor jou!