Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Favoriet!

Veronique Janssen 23 december 2023
Door ‘Bitterzoet’ ben ik fan van Stephanie van der Pol! Wat was dit een leuk verhaal. Vanaf de eerste pagina zat ik in het verhaal en ik was zo nieuwsgierig om verder te lezen. Ze heeft een fijne stijl en het leest lekker vlot.

De personages lijken op het eerste oog heel vlak, maar er komt al gauw meer diepgang in. Dit doet Stephanie van der Pol op een subtiele manier. Eva is zo’n leuk personage. Ze stal mijn hart. Samen met Daan is zij een leuk duo.

Halverwege het verhaal kreeg ik het gevoel dat dit wel eens een heel goed verhaal kon worden. Ik wilde eigenlijk niet meer stoppen met lezen en eigenlijk… had het verhaal langer mogen duren. Het plot zit goed in elkaar. Het is soms zelfs spannend. Ik heb gewoon heel erg genoten van dit goede tussendoortje! Favoriet van mij!

Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.