Genieten!

Veronique Janssen Veronique Janssen
7 mrt 2021

De recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje.

De cover van ‘Roadtrip’ past perfect bij ‘Camino’, maar ook bij de voorgaande boeken van Graeme Simsion. Het is grafisch heel sterk. Het is een aantrekkelijk boek. De sfeer van Italië komt ook goed naar voren.

Na het lezen van ‘Camino’ was ik benieuwd naar dit deel. Ik was namelijk nog lang niet klaar om afscheid te nemen van Zoë en Martin. Het zijn twee leuke personages en in dit deel leer je ze nog beter kennen, maar je leert ook de andere personages, zoals Camille en de dochter van Martin kennen. De MS van Camille voelt levensecht en dit gegeven zal je regelmatig raken. Je leeft zo met haar mee.

De relatie tussen Zoë en Martin ontwikkelt zich op een mooie manier. Daarnaast heb je nog andere relaties die op een bijzondere manier worden uitgewerkt.

In dit deel staat ook een mooie tekening van de reis van het gezelschap. Hierdoor wist je precies waar je aan het ‘wandelen’ was. Ik had tijdens het lezen het gevoel dat ik mee wandelde. Ik dwaalde over de weggetjes en ik kon bijna het eten proeven.

Het is aan te raden om eerst ‘Camino’ te lezen. Er staan namelijk een aantal spoilers in dit deel. Ik vond het trouwens erg fijn om verder te kunnen lezen. Ik heb enorm genoten van ‘Roadtrip’.

Meer recensies van Veronique Janssen