Lekker vrolijk!

Veronique Janssen 18 augustus 2025
‘Tegen beter weten in’ van Charlotte van Vliet is het tweede deel van de ‘Roddels & redactie’-serie. Ik heb deel één nog niet gelezen, maar ik kan me voorstellen dat er spoilers in dit tweede deel staan. Het is, denk ik, leuker om eerst deel één te lezen.

De cover is lekker vrolijk en de titel is interessant. Charlotte van Vliet heeft me geraakt met ‘Ik blauw van jou‘, dus ik was heel benieuwd naar dit verhaal. Ik heb genoten van dit verhaal. Het is een leuke feelgood en lekker vrolijk. Maar mijn favoriet van Charlotte blijft ‘Ik blauw van jou’.

Ik snapte soms niet helemaal de beweegredenen van Madelief. Ze blijft een beetje oppervlakkig en ik voelde niet echt een connectie. Haar dochter Claire maakte veel goed. Wat is zij schattig!

Het plot is leuk. De schrijfstijl van Charlotte van Vliet maakte bij haar debuut al indruk en in dit verhaal komt het nog beter tot zijn recht. Het is fijn!

Recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje!

Meer recensies van Veronique Janssen