Heerlijke hilarische feelgood met serieuze onderwerpen

Kenzi is wanhopig op zoek naar een eigen stekje, maar keer op keer wordt ze afgewezen, waardoor ze noodgedwongen thuis woont. Haar zus Yoni is daar wat makkelijker in en vindt het wel handig om thuis te wonen.

Kenzi heeft de mannen afgezworen. Elke keer als ze een man leuk vindt en ze zien Yoni, vallen ze als een blok voor haar.
Op een bepaald moment smeekt Yoni Kenzi om te doen alsof ze een relatie heeft met Dennis.

Doordat Kenzi in Amsterdam woont en er ook graag wil blijven wonen is het vinden van een woning niet te doen. Ze heeft haar oog laten vallen op een schitterend appartement. Om kans te maken is echter een voorwaarde dat ze een relatie heeft. Dan ontmoet ze Boyd. Hij heeft per ongeluk koffie over haar lievelingslaarzen gegooid en hierdoor heeft Boyd het gevoel dat hij iets goed te maken heeft. Kenzi weet wel iets om het goed te maken. Voor ze het beseft, gaat Boyd mee naar de volgende bezichtiging.

Voordat Kenzi het in de gaten heeft, heeft ze twee neprelaties, maar weet een van de twee haar ook voor zich te winnen?

Wat heeft Lisanne weer een heerlijke feelgood geschreven.

Het boek is opgedragen aan haar zusje Caitlin. Het is duidelijk dat er veel liefde is tussen deze twee zussen en Lisanne heeft ook twee personages op haar zus gebaseerd. Dit heeft ze echt super goed gedaan. Kenzi is de persoonlijke begeleider van Bina, een jonge vrouw met een verstandelijke beperking. De band tussen die twee is liefdevol en respectvol en deze band heeft Lisanne zo mooi omschreven dat je de liefde gewoon tussen de regels in voelt.

Ook de andere personages zijn goed uitgewerkt en komen levensecht op mij over. Wat ik erg leuk vindt is dat Boyd en Dennis beide trekjes mee gekregen hebben waar mijn wenkbrauwen van fronsen, maar hierdoor worden ze wel realistisch. Waardoor het verhaal ook meteen geloofwaardig wordt.

Lisanne heeft een heerlijke vorm van humor en door de hilarische beschrijving zat ik soms echt hard op te lachen.

Naast de humor laat ze ook serieuze onderwerpen aan bod komen zoals de krapte op de huizenmarkt en onzekerheid. Maar het wordt nergens te serieus en dit is een feelgood zoals een feelgood hoort te zijn. Een verhaal waarbij humor, liefde en serieuze onderwerpen zich naadloos afwisselen en een feelgood vormen die je niet aan de kant kunt leggen.

Dit boek ontvingen wij van April Books. Dit beïnvloedt onze mening niet.

Meer recensies van Veronique van De Koukleumpjes