Eerlijk en liefdevol verhaal over rouw en verlies

Uit liefde- Rita Spijker

Wanneer er bij Arthur ongeneselijke kanker wordt geconstateerd weigert hij elke vorm van reguliere behandeling en kiest voor alternatieve geneeswijze.
Zijn vrouw Zelda is het hier niet mee eens en het zorgt voor verwijdering en afstand tussen haar en Arthur.

Op advies van zijn alternatieve arts moet hij het grote geheim wat hij al die jaren voor Zelda heeft verborgen gehouden opbiechten zodat hij van kanker kan genezen.
Zijn geheim zorgt voor veel verdriet en een nog grotere afstand naar Zelda.

Als Arthur overlijdt begint Zelda haar rouwproces.

De schrijfster heeft dit boek gebaseerd op haar eigen verhaal en het overlijden van haar man. Een verhaal waarin verdriet, afwijzing, rouw en boosheid allemaal passeren.

Heel mooi en eerlijk geschreven boek over rouw, verdriet en hoe verder te gaan als je levenspartner overlijd maar je met een gebroken hart achter laat.

Bedankt uitgeverij Marmer dat ik dit boek mocht lezen, heel indrukwekkend!

Meer recensies van watmarleenleest