Advertentie

Op klaarlichte dag verdwijnt de driejarige dochter van Karin, gewoon met speelkleed en al .
Twee jaar later is er nog steeds niks gevonden waar Kayla gebleven is, het onderzoek is al een tijdje gestopt .Maar nu naar twee jaar lijkt dit te veranderen als Karin de verdwenen knuffels en het jurkje dat ze aan had van Kayla in huis vind… ze schrikt enorm. Wat moet ze doen ? Wordt ze gek, net als haar moeder? Of is het echt gebeurd?
Als ze dit verteld aan haar ex - man John en beste vriend Evert geloven die er ook niks van. Ze is er nog niet overheen. Maar ze weet zeker dat er iets klopt. Ze zal naar therapie gaan, maar wil ook dat het onderzoek heropend wordt. Wie kan ze vertrouwen? Deze puzzel moet opgelost worden.

Karin is een vrouw die veel heeft meegemaakt, je merkt dat ze niet goed in haar vel zit. Ze is makkelijk te beinvloeden en lijkt verward. Je kan het goed voorstellen en je gelooft haar dat ze die dingen echt ziet . Haar ex is een rare, komt steeds binnenvallen en denkt dat Karin niet spoort. Wat een nare man . Evert is een goede vriend, die haar probeert te helpen. Hem mag ik wel . Dan zijn collega’s Richard en Ingrid er nog. Ze steunen haar wel. Maar hebben hun eigenaardigheden.

Het verhaal is vanaf het begin spannend, je voelt de spanning in het boek.De auteur heeft de sfeer zeer realistisch neergezet, je kan de spanning goed voelen en je valt van de ene verbazing in de andere. Zoveel vreemde dingen tegelijk kan een mens niet verwerken.
Karin gaat er bijna aan onderdoor.Wie of wat zit er toch achter de verdwijning van Kayla?
Het kan alle kanten op omdat je steeds weer denkt dat je weet wie het gedaan heeft maar dan blijkt dat toch niet zo te zijn.. Het plot is erg goed , dat zie je niet aankomen.


Reacties op: Zeer spannende thriller

45
Maalstroom - Anja Maas
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker