Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Losstaand te lezen

Yvonne95 18 september 2023
Dit is deel 4 in de serie van Martin Juncker en Signe Kristiansen. Voor mij is dit het eerste boek wat ik van dit duo lees. Gelukkig kun je dit boek ook heel goed los lezen. Voor mijn gevoel heb ik niks gemist en het verhaal staat op zichzelf. Soms wordt er wel even teruggeblikt, maar dit is niet hinderlijk voor het verhaal. Het hele boek door heb ik niet gemerkt dat het door twee mensen is geschreven. Het leest heerlijk weg. Veel spanning en plottwisten waardoor je blijft lezen. Niks is wat het lijkt en als lezer wordt je constant op het verkeerde been gezet. Wel komen er veel namen in voor en moest ik soms echt even nadenken hoe het ook alweer zat. Wie ook alweer aan welk deel van de zaak werkte en hoe alle personages met elkaar verweven zijn. De personages worden goed neergezet. Achtergrondinformatie waar nodig en je krijgt een goed beeld van de personages. De spanning is voelbaar door het hele verhaal heen. Het verhaal is opgedeeld in delen, om precies te zijn in dagen. In elk gedeelte gebeurt er iets waardoor je getriggerd blijft om door te lezen en verder te puzzelen. Als je van Scandinavische thrillers houdt, of de voorgaande delen hebt gelezen, is dit boek echt iets voor jou.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Yvonne95

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.