Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Spannende boekenweken

op 10 juni 2018 door

Deze maand zijn van 6 t/m 24 juni weer de spannende boekenweken, waarin er volop aandacht is voor, de naam zegt het al, spannende boeken. Natuurlijk gaat het in deze weken om thrillers en boeken waarvan je met rode wangen van de spanning op het puntje van je stoel zit en waarvan je lekker kunt griezelen. Bij de Feelgood Club haken we daar graag op in, maar in het kader van onze STEAMY maand hebben we daar een iets andere draai aangegeven. Wij gingen op zoek naar boeken waar je in plaats van met rode wangen, met rode oortjes van kunt genieten en waar de erotische spanning van afspat! 

- door Helma –

10595da6f0c321a5428bcee993a7b618.png

Royal Passion van Geneva Lee

Het was nog nooit zo spannend bij het Britse koningshuis – een hotte nieuwe serie voor de vele fans van E.L. James, Audrey Carlan en Jessica Clare

Een blik, een kus en niets is meer hetzelfde. Op haar afstudeerfeestje ontmoet Clara Bishop een knappe vreemdeling. Zonder waarschuwing trekt hij haar naar zich toe en kust haar gepassioneerd, waarna hij weer verdwijnt. Clara heeft geen idee wie de man is – totdat een foto van hen beiden in de krant verschijnt: het is prins Alexander van Cambridge, kroonprins van Engeland, een bad boy met koninklijk bloed…

Als fans van erotische series lazen Marleen en Sanne Royal Passion voor een buddy read.

Vurig Verlangen van Stefanie van Mol

Zij trok een muur rond zich op. De laatste keer dat Roxanne haar hart opende voor een man, eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze was vastbesloten niemand meer toe te laten in haar hart... tot Jonas in haar leven kwam. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken, hij blijft opduiken in alle aspecten van haar leven. Hij wilde haar meteen. Jonas wist het bij de eerste blik. Zij hoorde bij hem. Maar slaagt hij erin het ijslaagje rond haar ziel te ontdooien? Hij maakt het zijn missie om haar te laten ontdekken dat hij het missende stukje is in haar puzzel.

Stefanie schreef speciaal voor de Feelgood Club een erotisch kerstverhaal. Ok, het is nu midden in de zomer, maar als je het verhaal gemist hebt, is het hier terug te vinden.

Kijk niet achterom van Miranda Hillers

Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets minder. Maar wie of wat bepaalt met wie je uiteindelijk gelukkig wordt? Is er iemand of iets die dat aanstuurt, je een zetje in de juiste richting geeft? Ik kwam er pas achter toen voor mij definitief de deur was dichtgegooid en dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb mensen gekwetst, diep beledigd. Het zijn twee vrouwen die heel veel voor mij betekenen en ik ben bang dat ik ze voor altijd ben verloren.

Marieke en Lore lazen van Miranda de WWW-serie en hebben genoten van de originale verhalen, zoals je hier kunt lezen. En wil je meer over Miranda weten? Dat kan, want Marieke en Lore hebben haar geïnterviewd en er een mooie winactie aan gekoppeld. Helaas is de termijn om mee te doen al verlopen. 

Zwart Glas van Victoria Quinn

Ik wachtte aan de bar op een vriend toen het gebeurde. Toen mijn leven voor altijd veranderde. De vrouw waar ik mijn hele leven al naar verlangde, liep naar binnen. Schitterend. Perfect. Foutloos. Ik wist dat ik haar moest hebben. En aan het eind van de avond, is ze van mij. Mijn volgende sub.

Knopen en Kant van Penelope Sky

Ik heb een schuld bij hem. Een grote. Een die niet met geld of gunsten terugbetaald kan worden. Hij wil slechts één ding. Mij. Voor iedere actie krijg ik een beloning. Een knoop. Pas als ik zijn vaas met driehonderdvijfenzestig knopen heb gevuld, laat hij me gaan. Dan laat hij me vrij. Maar iedere knoop moet ik verdienen. Door me aan de meest duistere, wrede, en mooiste man die ik ooit gezien heb te onderwerpen.

01260a9ce1a1a1a2e7ff1db2e193b889.png

De Koning van de Scotch van Penelope Sky

Joseph Ingram maakte de fout van mij te stelen — vier miljoen dollar. Hij nam mijn informatie aan zonder ervoor te betalen. En dacht dat hij ermee weg kon komen. Dan heeft hij het mis. Nu zal ik iets van hem nemen — iets dat onvervangbaar is. Zijn zus. Onderpand. Maar zelfs als Joseph het geldbedrag verdubbelt dat hij me schuldig is, geef ik haar niet op. Nee. Ik heb een naam hoog te houden. Dus ik hou haar. En ik geef haar niet op.

De boeken van Victoria Quinn en Penelope Sky worden uitgegeven bij Hartwick Publishers, een nieuwe naam op de markt. Marleen vertelt je er binnenkort alles over. Dus houd onze spot in de gaten!

Mijn bodyguard van Jodi Ellen Malpas

Voormalig scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan: hij wordt de bodyguard van de knappe, eigenwijze miljonairsdochter Camille. Zijn taak? Haar beschermen tegen haar drugsverslaafde ex. Maar als Camille en Jake gevoelens voor elkaar krijgen, komen de verhoudingen op scherp te staan. Kan Jake nog wel tot het uiterste gaan om Camille te beschermen? Of moet Jake Camilles veiligheid verkiezen boven hun liefde?

Chaos & Structure van Mariëlle Brouwer

Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen. Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt. Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?

De winactie van Miranda Hillers is voorbij en binnenkort komt er een nieuwe winactie met Mariëlle. Alle reden dus om onze spot te volgen, zodat je deze mooie actie niet aan je neus voorbij ziet gaan!

King - Spelen met vuur van Olivia Lewis

De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen, is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King, woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch? Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom, ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat. Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden, ze worstelt al jaren met haar identiteit. Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King. Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij, Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

Marleen en Janneke lazen King voor een buddy read

Zomer van Lis Lucassen

De wereld lag aan Audrey's voeten, maar de druk bleek te groot en ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière. Nu vier jaar later is het tijd voor een comeback. Alleen is Audrey het vertrouwen in zichzelf kwijt. Iedere noot die ze zingt, voelt als bedrog en de meeste tijd kan ze alleen optreden als ze pillen heeft geslikt en amper doorheeft dat ze bestaat. Wanneer ze Alec ontmoet, maakt hij er geen geheim van compleet voor haar te willen gaan. Maar alleen als zij bereid is zichzelf helemaal aan hem te geven.
Alec is vastbesloten zijn leven op de rails te houden nu hij weer op vrije voeten is. Maar op een fatale avond knalt alles kapot wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd. Samen met Audrey slaat hij op de vlucht, maar hun reis wordt veel meer dan ze voor ogen hadden.

En ook voor Lis moet je onze spot in de gaten houden want speciaal voor de Feelgood Club zal zij een column schrijven.

Wat het helemaal mooi maakt: bijna al deze boeken zijn onderdeel van een serie. En heb je nog niet genoeg aan deze spannende boeken en wil je nog meer? Dat kan! Sanne verzamelde vorig jaar een aantal series waar je het warm van krijgt. Dus voorlopig kan je ook na de spannende weken nog volop genieten van een lange hete zomer.

Welk spannend boek ga jij lezen?



Reacties op: Spannende boekenweken

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Stefanie van Mol

Stefanie van Mol

Stefanie Van Mol maakte haar debuut met de verlangen-reeks, die ze uitbracht via...

Miranda Hillers

Miranda Hillers

Miranda Hillers (1971) schrijft New Adult-bestsellers, of zoals ze zelf haar ver...

Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas schreef lange tijd voor zichzelf totdat ze in oktober 2012 het...